eco-boats

tallers d'obervació de competències

PHOTO-2023-12-05-15-27-24
Exif_JPEG_420

UN INTERCANVI DE CONEIXEMENTS I EXPERIÈNCIA

Els socis realitzaran tres tallers de Skills Shadowing en aquesta activitat, un a cadascuna de les drassanes de la constructora d’embarcacions.

El desembre del 2023, els socis alemanys i francesos van viatjar a Espanya i van visitar la drassana de Nauta Morgau a Felanitx/Mallorca.

El maig del 2024 els socis espanyols i alemanys van viatjar a França i van visitar la drassana d’Innovation Yachts a Les Sables d’Olonne/França.

Al desembre de 2024 els socis francesos i espanyols viatjaran a Alemanya a la drassana de GREENBOATS a Bremen, Alemanya.

Taller #1 Mallorca - Espanya

Reunió de llançament

Els socis es van reunir primer a l’oficina de Sea Teach per conèixer-se i comprendre els objectius, activitats i indicadors del projecte a assolir.

Taller a Nauta Morgau

En un següent pas, els socis es van traslladar a les instal·lacions de Nauta Morgau per conèixer els materials i mètodes sostenibles que utilitzen, el procés de construcció dels seus eco vaixells, les habilitats ecològiques i una anàlisi DAFO amb els desafiaments i beneficis de dirigir una empresa de eco-nàutica.

Taller #2 Vairé - França

Taller a Innovation Yachts

Al maig de 2024, els socis van visitar la drassana de nova construcció d’Innovation Yachts a Vairé, França. Els socis van conèixer els diferents materials i mètodes ecològics utilitzats per l’organització, destacant-ne el material clau, fibra volcànica.